dissabte, 19 de març del 2011

dimecres 23 de desembre de 2009

La deterioració del Parc Central del Poblenou

La AAVV de Can Ricart ens ha fet arribar tot un seguit de imatges fotogràfiques realitzades aquesta setmana on ens mostren la deterioració del Parc Central del Poblenou: els quadres elèctrics encara estan oberts, la mortaldat arbòria és escandalosa, la buidor humana en el Parc és sepulcral....

Els parterres inundats i el llac sec!.




Soques desarrelades.
S'han passat dues setmanes arrencant els "tocons" dels arbres morts i encara els hi queden un bon grapat. Començarà l'any sense que acabin la replantació. La mortaldat arbòria es pot qualificar d'escabetxina general.



Desolació humana farcint el parc.
Un dia qualsevol als vols de migdia, no si veu ni un ànima ciutadana gaudir d'un equipament de vint-i-molts milions d'Euros. El cementiri del barri està més animat que aquesta zona verda sepulcral.



Quadres elèctrics oberts a finals de Desembre!
Si recordeu, ja ho denunciàvem al Setembre i encara resta igual. Les portes que no tenen la sort de tenir-hi una branqueta en el forat del candau, s'obren i tanquen segons bufi el vent. Si el parc estigués més concorregut, el perill d'electrocució d'un nen seria una realitat ja fa dies.





dimecres 2 de setembre de 2009

Continua el perill en el parc central de Poblenou



Una llarga setmana d’imprudència esgarrifosa:
Fa més d’una setmana que els quadres elèctrics del transformador del parc central estan a l’abast de qualsevol nen que hi vulgui jugar. Milers de vols assetgen la curiositat, ( infantil o no), de provar allò de.... “si poso la ma aquí, que passa?”.
Segons demostren les fotos, per les ombres queda evident que en el pany de les portes interiors la clau està posada i que les portes externes no tenen candau ni tanca.
El 26 d’Agost ja ho varem denunciar en el blog dels treballadors de parcs i jardins “Males Herbes”. Sembla que els “responsables municipals” a les ordres de “Imma l’amarga” estan encara de vacances o no llegeixen les denúncies que els seus treballadors fan públiques per Internet.
Estem convençuts des de l’associació de veïnes i veïns de can Ricart de que, si hi hagués alguna comissió en joc, anirien més de presa a preocupar-se del assumpte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada