dissabte, 19 de març de 2011

Dilluns 2 d’agost de 2010

Seguint la línia de l'article anterior, aquí publiquem dues fotos fetes a través dels inconfusibles "ulls" del mur del parc central. Es fan evidents les estructures soterrades que les excavadores van destruint.

Les imatges varen ser preses el Gener del 2006.

diumenge 1 d’agost de 2010


Enyor pel que ens van enderrocar.


Aprofitant el tedi estiuenc, podem entretenir-nos en passar la retlla damunt els records.

per exemple, en el que hi va haver i ja no hi és, en l'espai que avui ocupa el parc central. Segons el nostre arxiu fotogràfic sols s'ha salvat de l'enderroc la xemeneia que ara queda a ran del "Llac amb illa i cúpula". Però enlloc s'explica quina empresa pertanyia, que fabricaven, o quants llocs de treball proporcionava al barri.

Pròximament tornarem amb el tema, amb més fotos de la construcció del recinte murallat de disseny, que tenen la poca vergonya d'anomenar zona verda.

Ara us deixem aquestes 4 imatges preses des del mateix terrat, entre el 2002 i el 2005.

divendres 23 de juliol de 2010


Un forat més gran que “El pou del món”.

El forat que s'ha reconegut fins ara en el Palau de la música, supera amb escreix els 35 milions d'Euros i continua “in cretxendo”. El seu tamany depassa ( de moment) en 11 milions el preu de tot el parc central, amb “El pou del món” inclòs. No estem contant, però, el que costi arreglar Can Oliva Artés com a seu del nou museu del treball. Ja tenim morbosa curiositat per veure a qui liciten les obres i per quant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada